Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Sant Quirze exposa a Madrid les potencialitats dels seus parcs empresarials per atreure inversions al municipi

L'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, farà una presentació del municipi divendres 21 de maig al Círculo de Bellas Artes de Madrid.


Sant Quirze exposa a Madrid les potencialitats dels seus parcs empresarials per atreure inversions al municipi

40 municipis catalans, d’entre ells Sant Quirze del Vallès, estan promocionant al llarg d’aquesta setmana a Madrid 50 milions de metres quadrats de sòl industrial per atreure inversions de qualitat sota la organització de la Federació de Municipis de Catalunya. El president de la Federació, Manuel Bustos, ha afirmat que “tot el terreny que s’ofereix és sòl industrial urbanitzat o en procés d’urbanització i disponible per instal·lar naus de nova planta”. Segons Bustos, “es destacaran les qualitatives condicions de Catalunya per seguir atraient inversió gràcies al nivell d’infrastructures de tot tipus al territori: ports, aeroports, porta a Europa i al Mediterrani i potencialitat de les universitats i la Formació Professional”. Tal i com va assegurar Bustos, “si Catalunya és un motor econòmic, encara ho serà més. La nostra oferta és qualitativa, no quantitativa”.

Aquest divendres, dia 21 de maig, els alcaldes i alcaldesses presentaran al Círculo de Bellas Artes les ofertes dels seus municipis, les condicions de sòl industrial disponible i el compromís dels propis ajuntaments de donar suport a aquestes inversions. L’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, destacarà a Madrid la situació estratègica i privilegiada de Sant Quirze del Vallès i les potencialitats dels parcs empresarials del municipi: Can Feu, Can Corbera, Can Torres-Can Llobet, Can Casablanques i Can Canals, que gaudeixen d’unes connexions directes des de les autopistes i autovies que garanteixen la connectivitat i la mobilitat del municipi.

Bustos i la resta d’alcaldes i alcaldesses acudiran amb el suport de representants de bancs, caixes, cambres de comerç, patronals, sindicats i Generalitat. Després, esperen la visita de les pròpies empreses als seus municipis per comprovar les condicions.