Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola Bressol Municipal acollirà les activitats del programa “Créixer amb tu”

La iniciativa va destinada a donar suport a les famílies amb infants d’entre 0 i 3 anys i consisteix en la celebració de diferents xerrades i tallers.


L'Escola Bressol Municipal acollirà les activitats del programa “Créixer amb tu”

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès participa novament en l'edició 2010 del programa “Créixer amb tu”. Es tracta d'una actuació de la Secretaria de Polítiques familiars i Drets de Ciutadania del Departament d'Acció Social i Ciutadania destinada a donar suport a les famílies amb infants d’entre 0 i 3 anys i que consisteix en la celebració de diferents xerrades i tallers. Aquesta edició es durà a terme novament a l'Escola Bressol Municipal “El Patufet” i és oberta a qualsevol família del municipi amb fills i filles amb les edats abans indicades.
 
La primera sessió, titulada “Una personeta més a la família”, es durà a terme el proper dijous, dia 27 de maig. Les següents sessions s'han programat pels dies 10 de juny (“La importància del joc”), 14 d'octubre (“Interacció i comunicació en els tres primers anys de vida”) i 11 de novembre (“Una alimentació sana”), totes en horari de 17:00 a 19:00 hores.
 
Les xerrades d'aquest curs seran impartides per psicòlegs de la Fundació Pere Tarrés. La primera sessió anirà a càrrec de Daniel Cañero Pérez. Per a més informació sobre aquest programa, adreceu-vos a la Unitat d’Educació, al telèfon 93.721.68.82.