Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola Bressol Municipal celebra el sorteig públic de desempat

El número a partir del qual s'ordenaran les sol·licituds és el tretze


L'Escola Bressol Municipal celebra el sorteig públic de desempat

El dia 25 de maig, a les 10 del matí del matí es va celebrar a l'Escola Bressol Municipal El Patufet el sorteig públic de desempat de les sol·licituds de plaça per l'Escola per al curs 2010-2011.
Un cop incorporats a una urna els números corresponents a totes les sol·licituds de preinscripció presentades, una ma innocent, en aquest cas un nen que assistia a l'acte, ha extret un número a l'atzar, que ha resultat ser el 13. A partir d'aquest número s'han ordenat totes les sol·licituds que tenen 30 punts i que són a les que, seguint l'ordre correlatiu, se'ls aniran adjudicant les places vacants. La resta quedaran en llista d'espera i s'aniran ocupant per rigurós ordre si es produeixen vancants durant el curs.
La llista provisional de places adjudicades ha quedat penjada al tauler d'anuncis de l'escola. Tant el llistat provisional com els detalls del procés de preinscripció i matriculació al centre, podeu consultar-los via telemàtica en el web de l'Escola Bressol Municipal El Patufet. 
La llista definitiva de l'alumnat admès es publicarà el dia 2 de juny de 2010, al mateix centre i també en el web referenciat.
La matriculació d'alumnes nous es farà del 7 a l'11 de juny de 2010.