Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La Festa Cubana recapta més de 2.000 euros per als refugiats

L'Ateneu del Món va organitzar la 21a edició d'aquesta iniciativa solidària


La Festa Cubana recapta més de 2.000 euros per als refugiats

La XXI Festa Cubana celebrada el passat 2 de juliol ha recaptat fins ara 2.692 euros, a falta d’algun recompte final d’aportacions. Aquests beneficis recollits durant la festa solidària es destinaran a l’entitat “Ajudem-ayudemos-help”, que està treballant a Idomeni. Recordem que durant la festa es va poder veure al centre cívic Can Feliu l’exposició de fotografies “Ajudem als refugiats”. Es tracta d’uns documents fotogràfics del camp de refugiats que existia a Idomeni, situat a la frontera de Grècia amb la República de Macedònia. L'exposició continuarà fins a finals de juliol.

Els exteriors de Can Feliu es van omplir per acollir la 21 edició de la Festa Cubana. L’Ateneu del Món va organitzar, des de les 21 hores, aquesta iniciativa que un any més ha comptat amb una bona acceptació. L’orquestra Sabor Cubano va posar la música a la trobada, que va comptar amb la tradicional fideuà de la Vostra Cuina, i mojitos al més pur estil cubà. Els comerços del poble van participar oferint diferents lots i productes de manera desinteressada per fer un sorteig.
Durant la Festa es va fer el lliurament del premi Concurs de Cartells, a Laia Garrido, guanyadora d’aquest certament dirigit a joves d’entre 14 i 25 anys, que es convoca cada any amb l’objectiu de promoure la creació artística en el camp de la solidaritat.