Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Jornades de portes obertes als centres educatius de Sant Quirze

Les sessions oferiran tant xerrades informatives com visites guiades per les sis escoles de primària del poble i l’institut


Jornades de portes obertes als centres educatius de Sant Quirze

Els centres educatius de Sant Quirze, tant les sis escoles de primària com l’institut, celebraran jornades de portes obertes durant les properes setmanes i organitzaran tant visites guiades com xerrades informatives per orientar els pares i mares abans de dur a terme les preinscripcions del curs 2011/2012.

L’escola Pilarín Bayés del barri de Les Fonts serà el primer centre educatiu a celebrar les visites guiades, concretament els dies 26 de gener, a les 9.15 del matí, i 28 de gener, a partir de les 15.45 hores. El mateix divendres 28 de gener també serà el torn de l’escola Lola Anglada, que organitzarà una xerrada informativa i una visita a l’escola des de les 15.45 fins a les 17 hores. Els pares i mares interessats també podran conèixer els serveis del centre Puficiació Salas el dissabte 29 de gener, en dos torns de xerrades que tindran lloc a les 10 i a les 11.30, respectivament. Ja al febrer, el pròxim divendres 4 El Turonet oferirà una sessió informativa i una visita guiada de 15.45 a 17 hores, mentre que des de les 17.30 fins a les 20 hores també s’obriran les portes de l’escola Taula Rodona. Finalment, l’escola Onze de Setembre es mostrarà als pares i mares el dissabte 5 de febrer, de 10 a 13 hores.

Pel que fa a l’Institut de Sant Quirze, les visites guiades seran el pròxim dimecres 2 de febrer de 18 a 20.30 hores.  
 

Tot i que les dates per començar les preinscripcions encara no estan confirmades, tan aviat com el Departament d'Ensenyament les faci públiques us informarem a través del web municipal.