Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El bar de la Masia de Can Feliu ofereix cursos de sevillanes, dansa oriental i conversa en anglès

Prop de 90 persones participen ja a la proposta de tallers, tot i que els interessats poden seguir inscrivint-s’hi


El bar de la Masia de Can Feliu ofereix cursos de sevillanes, dansa oriental i conversa en anglès

Aprendre a ballar sevillanes, practicar els moviments sensuals de la dansa oriental o atrevir-se a començar a parlar en anglès són les tres propostes amb què ha iniciat l’any el bar de la Masia de Can Feliu per oferir als quirzetencs i quirzetenques una forma amena de passar el temps lliure. “Volem que els ciutadans vinguin, s’entretinguin i s’ho passin bé, perquè això és un centre cívic i realment són activitats per al poble”, afirma Modesto Guerrero, un dels responsables de la cafeteria des de fa un any i mig. Guerrero explica que va començar a organitzar tallers i actes culturals per aprofitar les aules de la Masia de Can Feliu i donar al centre cívic un rendiment més alt. El resultat d’aquesta aposta i del boca-orella que s’ha anat generant entorn a les activitats és que actualment hi participen unes 90 persones i que ha quedat en llista d’espera un curs de fotografia per falta d’espai. Tot i que els tres tallers que existeixen actualment ja s’han iniciat, les persones interessades poden seguir inscrivint-s’hi quan vulguin dirigint-se directament al bar La Masia o a través del telèfon 937210168. Els preus dels cursos oscil•la entre els 18 i els 25 euros mensuals.

El curs de sevillanes, que tot i començar al setembre es divideix en trimestres perquè es pugui apuntar gent nova, s’imparteix els dijous de 9 a 10 de la nit, tot i que és tan gran l’interès de la trentena de persones que hi participen que, segons Guerrero, la professora sol allargar les classes. Una diversió semblant és la que garanteixen les sessions de dansa del ventre, que actualment tenen lloc pel matí però que al mes de febrer estrenaran nou horari, els divendres de 9 a 10 del vespre, perquè en puguin gaudir més persones. 

Finalment, el curs de conversa en anglès es divideix en un nivell per a principiants (dijous, de 19.30 a 20.30 hores) i un altre per a avançats (dimarts, de 19 a 20.30 hores). “Amb els cursos de conversa, el que volem és que la gent perdi la por a aprendre anglès amb unes classes pràctiques per simplificar-ho tot”, apunta Guerrero.

Podeu escoltar l'entrevista a Modesto Guerrero, emesa a Ràdio Sant Quirze.