Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Els Catnrunners organitzen un entrenament solidari

La iniciativa es durà a terme aquest diumenge


Els Catnrunners organitzen un entrenament solidari

Els Catnrunners organitzen aquest diumenge un entrenament solidari. Aquesta iniciativa es dividirà en dos grups en funció de la distància que vulguin realitzar els i les participants. El primer grup realitzarà un recorregut de 17 quilòmetres i, el segon, de 8. Per participar en aquest entrenament, les persones interessades hauran de fer una aportació d’1 euro per persona. Els diners recaptats es destinaran a Intermon Oxfam.

Recordem que els Catnrunners participaran els propers 7 i 8 de maig en la iniciativa solidària “Intermon Oxfam TrailWalker 2011”, que té per objectiu recaptar fons per als països del tercer món. Els i les participants recorreran 100 kms en equips de 4 persones en un temps màxim de 36 hores sortint de Santa Maria de Palautordera i arribant a Monistrol de Montserrat.

Aquesta iniciativa ja s´ha dut a terme en altres països del món des del 1989, i per primer cop es farà a Espanya, concretament per la ruta coneguda com els 3 Monts, que passa pel Montseny, Sant Llorenç del Munt i Montserrat. El més important no és acabar el primer sinó aconseguir la major aportació econòmica possible per ajudar la gent necessitada. Els Catnrunners ja han recaptat 1.816 euros.

Les persones interessades en participar en aquest entrenament solidari hauran d’adreçar-se a la gasolinera situada a la ronda d’Arraona a les 8:30 hores.

Per a més informació sobre l’equip, consulteu el web catnrunners.wordpress.com.