Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

El Casal d’Avis ja disposa de servei de bar-cafeteria

El nou servei es va inaugurar el passat dilluns amb una multitudinària assistència


El Casal d’Avis ja disposa de servei de bar-cafeteria

El Casal d’Avis ja disposa de servei de bar-cafeteria. L’equipament municipal es va omplir de gom a gom el passat dilluns per donar la benvinguda a aquest nou servei, que segons l’empresa sabadellenca adjudicatària, Samiol Publi, té com a objectiu convertir-se en el punt de trobada de la gent gran del municipi. El nou bar obre tots els dies a partir de les 9:00 hores i hi treballen tres persones, a més dels reforços que calguin per les activitats puntuals.

El responsable de l’establiment, Samuel Codina, ha explicat que oferixen menús diaris adreçats als usuaris i usuàries del Casal i, a més a més, oferiran partits de futbol televisats. A més d’això, Codina no descarta introduir noves activitats en un futur pròxim.

L’empresa adjudicatària de la cafeteria està especialitzada en el sector de la restauració i ha dirigit bars com el de la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell o discoteques com l’antiga PIÚ que hi havia a la mateixa ciutat, però és el primer cop que ofereix un servei dirigit als avis i àvies.  Per això, segons el responsable del bar, aquest projecte és un repte en el qual hauran d’oferir activitats d’animació per tal de garantir l’entreteniment i la diversió de la gent gran.

L’acte d’inauguració va ser presidit per l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, i el primer tinent d’alcaldia, Antoni Rebolleda. Rebolleda va destacar que aquest nou servei serà “un punt de generació d’activitats i de relació social”. Per la seva banda, l’alcaldessa va afirmar sentir-se molt satisfeta en poder veure realitzat aquest projecte, que era una “demanda dels usuaris i usuàries del Casal des de feia anys”.

En la inauguració del nou servei del Casal d’Avis hi va haver canapès, cava i vi i, a més, es va tallar pernil.