Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès rep una subvenció que ajudarà a transformar el polígon de Can Casablanques

Sant Quirze ha estat l’únic municipi de la provincia de Barcelona a qui se li ha concedit aquest ajut, per la viabilitat i qualitat tècnica del projecte. L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha obtingut l’ajut que atorga la Diputació de Barcelona en relació al programa Mentor Polígons. L’objectiu d’aquest és oferir suport tècnic especialitzat als equips de govern locals en la presa de decisions i en la gestió en relació amb els polígons d’activitat econòmica. Concretament, es tracta d’assistència tècnica per part d’una consultora especialitzada per tal de dur a terme un pla de millora de la competitivitat del polígon Can Casablanques, tenint en compte la gran transformació que s’hi preveu realitzar.


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès rep una subvenció que ajudarà a transformar el polígon de Can Casablanques

L’import de l’ajut és de 18.053,99 euros. El 85% va a càrrec de la Diputació i la resta de l’Ajuntament. Concretament, es tracta de 150 hores de treball amb la consultora i tècnics de la Diputació.

Segons que ha manifestat el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda, “aquest ajut és ideal per poder endegar la important transformació de que serà objecte el polígon industrial de Can Casablanques. Això reforça la nostra aposta per aquest sector i per aconseguir que aquest espai esdevingui centre neuràlgic empresarial i, alhora, compatible amb un entorn amable on, a més d’empreses, hi haurà habitatge públic, espais verds, etc”.
En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, s’ha congratulat especialment “que Sant Quirze del Vallès hagi esdevingut referent en aquest tipus d’ajut. Esdevenir l’únic municipi a qui se li hagi concedit aquesta subvenció per l’exercici 2011 denota les nostres ganes de fomentar l’activitat empresarial, doncs aquesta esdevé una de les principals prioritats de govern. És en aquesta línia que treballem i aprofitarem tots els recursos que aquest ajut ens ofereix per tal de treure-li el màxim rendiment”.
 
El procés de consultoria resultant d'aquesta subvenció permetrà establir una estratègia de llençament de la zona a transformar dins el polígon Can Casablanques.