Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Un seminari per ajudar a vendre més obre el Programa SQ Viu l’Empresa d’enguany.

Enguany el SQ Viu l’Empresa es consolida amb un total de nou accions que es desenvoluparan des d’aquest mes de febrer fins a l’octubre


Un seminari per ajudar a vendre més obre el Programa SQ Viu l’Empresa d’enguany.

El programa formatiu SQ Viu l’Empresa, elaborat pel Servei a l’Empresa i el Servei d’Atenció a Persones Emprenedores s’ha iniciat aquest dimarts, al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, amb  un seminari per ajudar a vendre més, al qual han assistit 25 persones.

Les sessions, que s'allargaran fins al mes d'octubre, abordaran qüestions d’interès per a les petites i mitjanes empreses i pel teixit productiu i emprenedor de Sant Quirze. En una època marcada per la crisi, els seminaris, dirigits per professionals de contrastada experiència, se centraran en aspectes com la venda i el màrqueting.
En la primera sessió, Mònica Mendoza, professora de màrketing i vendes de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l’Escola d’alta Direcció i Administració (EADA), ha mostrat als participants les millors tècniques per obtenir una bona venta. El semiinari de 12 hores, continuarà els dies 3 i 7 de Febrer.
Dins el programa del SQ Viu l’Empresa  també serà un punt prioritari disposar de les eines per comprendre les novetats fiscals i laborals que aquest any representarà per a les empreses, després d’algunes lleis com la de la reforma laboral, aprovada l’any passat.  Aquest serà el proper acte que tindrà lloc el proper 23 de febrer de 9.30h a 13.30h i l’impartiran els assessors de la Cecot. Enric Rius, economista i Josep Maria Bosch, advocat. Per formalitzar les inscripcions d’aquest acte cal anar omplir aquest document , i enviar a empresa@santquirzevalles.cat