Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’alumnat de Sant Quirze interpreta l’obra de l’artista local Tom Carr

Les escoles del municipi mostren a la Casa de Cultura Vila-Puig alguns dels treballs que els estudiants han realitzat inspirats en l’exposició ‘Reverberatio’


L’alumnat de Sant Quirze interpreta l’obra de l’artista local Tom Carr

Els i les alumnes de Sant Quirze exposaran a la Casa de Cultura Vila-Puig alguns dels treballs plàstics creatius que han realitzat en els últims mesos inspirats en les obres de l’artista local Tom Carr que van formar part de la mostra retrospectiva ‘Reverberatio’, que va tenir lloc a la masia de Can Barra el setembre i l’octubre passats. L’exposició ‘Les escoles i Tom Carr’, que està organitzada pels departaments d’educació i cultura de l’Ajuntament, s’inaugurarà el proper dimarts 8 de febrer a les 18 hores i estarà oberta al públic fins al 10 de març. El propi Carr, autor, entre d’altres, de l’escultura ‘Continuum’ que es troba al municipi, es va implicar en el projecte transversal educatiu i va visitar les escoles de Sant Quirze per guiar l’alumnat i el professorat amb explicacions sobre la seva obra i amb consells tècnics per realitzar els treballs.  

L’experiència de l’alumnat de les sis escoles de primària, de l’institut de Sant Quirze i de l’escola d’adults l’Olivera va començar entre el setembre i l’octubre passats amb la visita de l’exposició de Carr ‘Reverberatio’, que feia un recorregut per la seva obra des del 1974 fins al 2009. L’artista, reconegut internacionalment per les seves intervencions a l’espai públic, ha destacat al llarg de la seva trajectòria per la capacitat d’integrar disciplines plàstiques i suports com el paper, el gravat, l’escultura o les projeccions, entre d’altres. El seu bagatge artístic ha estat el punt de partida perquè els i les alumnes en creïn les seves interpretacions o desenvolupin idees pròpies. Alguns dels treballs ja finalitzats seran els que recollirà l’exposició que s’inaugurà dimarts.