Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'alumnat de segon de Batxillerat de l'Institut Sant Quirze es presenta novament al Premi Montserrat Miró

Els participants podran optar a beques d'estudis i material educatiu per al centre


L'alumnat de segon de Batxillerat de l'Institut Sant Quirze es presenta novament al Premi Montserrat Miró

Els millors treballs de recerca de l'alumnat de segon de Batxillerat de l'Institut de Sant Quirze optaran novament al Premi Montserrat Miró, una convocatòria organitzada per la Fundació Bosch i Cardellach, el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental 1 (Sabadell-Sant Quirze) i l'Ajuntament de Sabadell.

El certamen té com a principal objectiu reconèixer el mèrit dels i les alumnes i del professorat que dediquen temps i esforç a la recerca així com potenciar el treballs d'investigació en aquest àmbit educatiu. Les temàtiques a l'entorn del qual giren aquests treballs són molt variades i es valora principalment la seva relació amb els camps de les ciències socials, les llengües, les arts, l'educació física, les ciències experimentals, el medi ambient, la tecnologia o les matemàtiques.
Els participants podran optar a un total de tres categories de premis que consisteixen en beques d'estudis finançats per la Fundació Bosch i Cardellach, a banda d'un premi de la Fundació Grup Cassa que es concreta en material educatiu per al centre.