Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’1 de març comença el període per inscriure’s al curs intensiu de monitor de lleure

L’activitat formativa consta de classes teòriques, pràctiques i la redacció d’unes memòries


L’1 de març comença el període per inscriure’s al curs intensiu de monitor de lleure

Les inscripcions per participar al curs intensiu de monitors i monitores en el lleure infantil i juvenil que organitza la regidoria de joventut es podran realitzar a l’Espai Canya Jove, l’equipament on tindrà lloc l’activitat formativa, entre l’1 i l’11 de març. El preu del curs serà de 120 euros per a persones de 18 a 25 anys empadronades a Sant Quirze i de 150 euros per als majors de 25 anys del poble i per aquelles persones de partir de 18 que no estiguin empadronades al municipi. El curs es cancel•larà si no s’arriba a un mínim preestablert de persones inscrites. 

Les 100 hores lectives que constitueixen la primera part del curs tindran lloc durant les vacances de Setmana Santa i durant els caps de setmana posteriors, és a dir, els dies 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23 i 30 d’abril, i els dies 1, 7, 8, 14, 15, 21 i 22 de maig. Un cop superat el primer apartat, els i les alumnes podran dur a terme les 150 hores de pràctica a alguna activitat amb nens i nenes o joves durant un trimestre d’esplai, unes colònies o casals d’estiu. Finalment, caldrà presentar unes memòries que reflecteixin l’experiència adquirida durant les pràctiques que serà avaluada pels professors de l’escola que duu a terme el curs.    

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb l’Espai Canya Jove, ja sigui a través del número de telèfon (93 722 74 44), el correu electrònic (espaicanyajove@santquirzevalles.cat) o la pàgina web (www.canyajove.cat).