Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Últims dies per apuntar-se al Concurs de Comparses, disfresses i paradetes de Carnestoltes

Les persones interessades poden fer-ho fins al dilluns 28 de febrer


Últims dies per apuntar-se al Concurs de Comparses, disfresses i paradetes de Carnestoltes

 Totes les persones que vulguin participar en el concurs de comparses, disfresses i paradetes del Carnestoltes 2011 tenen temps fins al proper dilluns 28 de febrer per formalitzar la inscripció.

 

Per tal d’apuntar-se, les persones interessades poden anar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en els seus horaris habituals, de dilluns a divendres de 8.30 a 20 hores, i dissabtes de 9 a 14 hores. En el cas de l’OAC de les Fonts, al centre cívic de Torre Julià, les inscripcions es podran fer els divendres de 9 a 14 hores.

L’activitat, oberta a tothom qui estigui empadronat al municipi, inclourà les categories d’individual, comparses i paradetes. Per convèncer el jurat, que estarà format per cinc artistes de Sant Quirze i estarà presidit per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, els i les participants hauran de tenir en compte aspectes com l’originalitat de la disfressa, la confecció pròpia, la coreografia i la gresca durant tot el recorregut de la rua. A més, el jurat també valorarà la qualitat de les carrosses, en cas que n’hi hagi. Els premis, que variaran en funció de cada categoria i de cada grup d’edat, inclouran des d’un reportatge fotogràfic o vals per bescanviar al magatzem de joguines Toys ‘R’ Us, fins a dotacions econòmiques.   

 

A l’hora de fer la inscripció cal tenir en compte que, en el cas de les comparses, només s’apuntarà una persona que representarà tot el grup. Pel que fa als menors, els nens i nenes de menys de 10 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta, mentre que les persones d’entre 10 i 16 anys hauran de dur una autorització de participació signada pels pares.

 

Les persones inscrites es concentraran el dia 5 de març a les 17 hores davant del gimnàs municipal, a l’avinguda del Vallès, des d’on començarà el recorregut de la rua. Quan la corrua arribi al parc de les Morisques, tots els i les participants podran pujar a un escenari per ordre d’arribada per tal de lluir les seves disfresses.