Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Bona resposta ciutadana per participar en un curtmetratge massiu per promocionar Sant Quirze

Les persones que encara vulguin participar-hi, tindran una última oportunitat en una nova sessió a l'IES Sant Quirze


Bona resposta ciutadana per participar en un curtmetratge massiu per promocionar Sant Quirze

 Més de 100 persones van passar per davant de la càmera del director i realitzador del càsting per participar en un curtmetratge que té com a principal objectiu presentar Sant Quirze del Vallès al món mitjançant una acció col·lectiva. Totes les persones inscrites majors de 16 anys podran participar en el vídeo i a més, d'entre tots els voluntaris es triaran 20 personatges que interpreteran els papers protagonistes. 

Donat el gran èxit de la convocatòria, el divendres 4 de març es realitzarà un nou càsting a l'IES de Sant Quirze adreçat als estudiants de batxillerat que hi vulguin participar. Aquest càsting es promourà dins del centre amb l’objectiu que l'alummat del centre de secundària no es perdi l’oportunitat de formar part del projecte. 
El curtmetratge, emmarcat en la campanya "Si volem, si podem, si civisme" tindrà una durada de dos minuts aproximadament i mostrarà els carrers de Sant Quirze al mateix temps que explicarà històries relacionades amb el civisme. Es preveu que el resultat sigui un vídeo dinàmic, àgil i amb una música que ha preparat i gravat l’Escola Municipal de Música de Can Barra, fet que encara li dóna més valor local a la creació. 
Amb aquest curtmetratge, que es rodarà el proper 27 de març, es pretén, no només que la ciutadania de Sant Quirze visqui el rodatge d'una pel•lícula des de dins, sinó mostrar el municipi, unit i cohesionat, fora de l'àmbit local.