Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Ja es pot reservar plaça per a les colònies d’estiu de l’AMPA de l’escola Purificació Salas

Per participar a les activitats relacionades amb la cultura, el descobriment de la natura i l’esport que tindran lloc al mes de juliol, cal dur a terme la preinscripció abans de l’11 de març


Ja es pot reservar plaça per a les colònies d’estiu de l’AMPA de l’escola Purificació Salas

El Castell de Fluvià de Sant Esteve de Palautordera (al Vallès Oriental) serà l’escenari privilegiat on tindran lloc aquest any les colònies d’estiu que organitza del 18 al 22 de juliol l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Purificació Salas Xandri. Per tal de reservar la plaça, cal omplir la butlleta que s’adjunta al blog de l’AMPA i ingressar al compte de l’AMPA 95 euros abans de l’11 de març. Del 16 al 18 de maig caldrà lliurar el full d’inscripció i el d’autorització que es poden trobar al web de l'AMPA juntament amb una fotocòpia de la targeta sanitària i de les vacunes. El preu de les colònies serà d’entre 275 i 285 euros en funció del nombre de nens i nenes que hi participin.

El Castell de Fluvià compta amb habitacions, un menjador i sales d’activitats. A més, al seu entorn s’hi poden trobar una església romànica que data del segle X, camps de futbol, una pista poliesportiva, dues piscines, camps d’aventura o un petit estany. Tot plegat conforma un espai perquè els nens i les nenes puguin descobrir l’entorn natural i s’inicien en activitats lúdiques com l’equitació, els recorreguts en bicicleta de muntanya, la construcció de cabanes i les elaboracions artesanes, entre d’altres.