Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Una targeta convertirà en VIP els quirzetencs i quirzetenques

Sota les sigles d'aquesta targeta, que donarà accés a WI-FI, un correu electrònic gratuït, bonificacions en taxes i promocions comercials, s'amaga la llegenda Veritablement Implicat per Sant Quirze del Vallès


Una targeta convertirà  en VIP els quirzetencs i quirzetenques

 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès oferirà a partir del dilluns 7 de març un nou servei a la ciutadania mitjançant una trucada telefònica. Es tracta de la targeta VIP SQV, una iniciativa pionera dirigida a totes les persones que paguen impostos a Sant Quirze i que els permetrà accedir amb el codi al servei Wi-fi dels espais públics municipals i a un correu ciutadà on els usuaris tindran a la seva disposició tota les notícies i actes de l'agenda del municipi de manera permanentment actualitzada.

Aquesta targeta VIP SQV, que amaga la llegenda Veritablement Implicat per Sant Quirze del Vallès, agruparà també d'altres facilitats per a les persones que la tinguin. Per exemple, registrarà les dades i les bonificacions relacionades amb les aportacions a la deixalleria i al punt de recollida d'oli que faci cada persona o família i es preveu que també permeti accedir a diferents descomptes i promocions comercials arran d'un conveni que es signarà en breu amb l'Associació de Comerciants.
També es preveu que els serveis es vagin ampliant de manera paulatina i que el VIP SQV, que també vol fomentar el sentiment de pertinença a la localitat, serveixi per tenir descomptes als equipaments esportius municipals o es pugui utilitzar en els autobusos o fins i tot com a targeta moneder.
El tràmit per aconseguir aquesta targeta es podrà fer també de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.