Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Prop de 500 persones desfilaran a la rua de Carnestoltes de Sant Quirze

Durant la vetllada es preveu que es serveixin més de 5.000 botifarres que vendran les entitats locals


Prop de 500 persones desfilaran a la rua de Carnestoltes de Sant Quirze

 Tot és a punt a Sant Quirze per celebrar una de les festes més participatives del municipi. El Carnestoltes 2011 arribarà enguany dissabte 5 de març a la tarda. A partir de les 17 hores, l'avinguda del Vallès, cavant del gimnàs municipal, serà l'epicentre on es concentraran les diferents comparses i carrosses, així com els participants individuals per començar la rua, a partir de les 17.30 hores. La comitiva farà un recorregut passant per diferents carrers del poble, de l'avinguda del Vallès seguirà per Arraona, Pintor Vila Puig, plaça de la Vila, Francisco Rosales, Pau Casals, Manso i av. del Mas. Tot seguit es donarà la volta a la rambla Lluís Companys fins a la plaça 14 d'abril, per cloure al costat del parc de les Morisques.

La tradicional arenga la llegirà el Rei Carnestoltes a l'escenari situat dins del parc de les Morisques, on a les 19.45 està previst el lliurament de premis.
Els assistents podran gaudir de la botifarrada que oferiran les entitats locals amb 16 paradetes  que també participen al concurs. Es preveu que es consumeixin més de 5.000 botifarres, que es podran adquirir a un preu de 2 euros. La festa continuarà amb un Ball de Màscares en el mateix entorn.
El Carnestoltes compta enguany amb la col·laboració de les següents empreses: ALCAMPO, ABB Sant Quirze, Toys'r'us, Base Puber Sports, CMC Centre d'Imatge i Cobega.