Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les preinscripcions per a l'Escola Municipal de Música es podran efectuar del 14 al 24 de març

És un centre amb voluntat d’apropar la música als ciutadans i ciutadanes del municipi oferint-los, a través d’uns ensenyaments no reglats, la possibilitat de fer, comprendre i gaudir la música


Les preinscripcions per a l'Escola Municipal de Música es podran efectuar del 14 al 24 de març

El calendari de l’escola municipal de música pel curs 2011-2012 s’ha anticipat per facilitar a les famílies la inscripció fora del període de vacances de l’escola. La preinscripció s’efectuarà del 14 al 24 de març. La llista provisional d’alumnes admesos es publicarà el 29 de març i s’obrirà un període d’al·legacions fins al dia 5 d’abril. La llista definitiva d’admesos es publicarà el 13 d’abril i la matriculació serà del 14 al 24. Tots els tràmits per la preinscripció i matriculació es realitzaran en la mateixa escola, que està ubicada a l’Av. de Can Barra s/n.

L’oferta educativa de l’escola compren els programes de Sensibilització, Iniciació, Bàsic, Avançat, A mida, Música moderna i d’Adults i compta amb la formació dels instruments d’acordió, Baix elèctric, Bateria, Clarinet, Contrabaix, Fagot, Flauta travessera, Gralla, Guitarra, Guitarra elèctrica, Percussió, Piano, Piano modern, Saxo, Trombó, Trompa, Trompeta, Tuba, Viola, Violí i Violoncel.

El projecte educatiu de l’escola promou l’acció de cantar i/o tocar un instrument com a fet lúdic i alhora formatiu, així com crear hàbits d’ús musical i formar espectadors que coneguin i valorin el fet musical i la seva diversitat. És un centre amb voluntat d’apropar la música als ciutadans i ciutadanes del municipi, oferint-los, a través d’uns ensenyaments no reglats, la possibilitat de fer, comprendre i gaudir la música.

Col·labora amb centres de règim general i altres organitzacions culturals i educatives. Promou els intercanvis amb d’altres centres. Acosta els alumnes a la xarxa de concerts i a les activitats musicals que es desenvolupen fora del seu àmbit més immediat, per tal que tinguin accés a tots els fenòmens musicals. Les instal·lacions de l’escola estan composades per la biblioteca - aula polivalent - bucs d’estudi - 4 aules de grup - 7 aules d’instruments i connexió a la xarxa de totes les aules.

Pel que fa a projectes d’innovació pedagògica, l’escola municipal de música ha començat a treballar en un programa que coordina el teatre, la música, la dansa i l’art en general per a totes les edats, des de ben petits fins a grans. Tot plegat és una oferta àmplia i amb propostes innovadores que poden millorar la formació dels alumnes, enriquir les persones i també la vida cultural de la ciutat.