Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Els emprenedors de Sant Quirze valoren molt positivament el curs de posicionament a Internet

El passat divendres dia 30 d’abril es va celebrar la cloenda del Curs de posicionament a Internet: com aconseguir clients a través del teu web adreçat a persones emprenedores que volen posar en marxa una idea de negoci, i a empreses de recent creació. El Servei d’Atenció a Persones Emprenedores va lliurar els diplomes als participants, els quals van manifestar la seva satisfacció, per l’oportunitat que els ofereix l’Ajuntament de Sant Quirze, de poder realitzar formació gratuïta de gran utilitat.


Els emprenedors de Sant Quirze valoren molt positivament el curs de posicionament a Internet

Aquest curs tenia per objectiu ensenyar els aspectes fonamentals del posicionament natural (SEO) i de pagament (SEM) de les pàgines web a Google, per tal d'optimitzar la seva indexació en la cerca i així augmentar la seva popularitat.

 

La formació s’emmarca en SQ Viu l’Empresa, un programa posat en marxa des del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, el qual ofereix un ventall de formació estable a emprenedors, empresaris i comerciants amb l’objectiu de fer front als processos de canvi tecnològic, econòmic i social que es produeixen en la nova societat del coneixement i així garantir la competitivitat de les empreses i la promoció professional.