Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze celebra diumenge la 3a cursa de 10 km de Sant Quirze del Vallès “Memorial David Rovira”

L’esdeveniment aplegarà a més de 750 corredors i corredores vinguts d’arreu de Catalunya.


Sant Quirze celebra diumenge la 3a cursa de 10 km de Sant Quirze del Vallès “Memorial David Rovira”

Aquest diumenge, dia 9 de maig, se celebra la 3a cursa de 10 km de Sant Quirze del Vallès “Memorial David Rovira”. L’esdeveniment, coorganitzat per l’Associació Esportiva Corredors.cat i l’Ajuntament de Sant Quirze, aplegarà a més de 750 corredors i corredores vinguts d’arreu de Catalunya. Segons apunten des de la Unitat d'Esports de l'Ajuntament de Sant Quirze, ja hi ha gairebé 800 persones inscrites. Aquest esdeveniment esportiu es consolida així en el calendari i continua essent puntuable a la Lliga Internet “ChampionChip 2010”.

Els organitzadors han previst la celebració de 4 curses. A les 9:00 hores començaran les curses de 10 km i 5 km simultàniament. A les 10:30 s’iniciarà la cursa de 800 metres adreçada a prebenjamins i benjamins. I, a les 10:45, començarà la cursa de 2,4 km adreçada a alevins, infantils i cadets. Les persones discapacitades també poden participar a qualsevol de les curses organitzades.

El Complex Esportiu municipal de Can Casablanques serà el punt de trobada, de sortida de les curses i el d’arribada. Es lliuraran trofeus als 3 primers classificats de cada categoria.

A la prova de 10 km hi haurà també trofeu pels 3 primers classificats a la general masculina i femenina, així com als 3 primers atletes locals tan masculins com femenins.

Les persones que vulguin participar en la iniciativa, però que no vulguin córrer, poden inscriure's com a voluntàries.

Com és habitual, Ràdio Sant Quirze emetrà en directe la cursa a través del 89.5 FM i de www.radiosantquirze.cat. La retransmissió s’iniciarà a les 8:30 hores.

Trobareu més informació sobre aquest esdeveniment esportiu al web www.corredors.cat/cursasantquirze.

Darreres informacions sobre la cursa:

·    Si vols córrer la cursa de 5 o10 km i t'has quedat sense pitrall:
Diumenge, a les 07:30 es posaran a la vostra disposició els darrers pitralls disponibles a un preu de 15 euros. (Es prega import exacte). Aquesta es l'única manera de poder córrer aquesta cursa.

·    Si vols córrer la cursa de 800 o 2400 mts i t'has quedat sense pitrall:
Diumenge, a les 07:30 es posaran a la vostra disposició els darrers pitralls disponibles.
Aquesta es l'única manera de poder córrer aquesta cursa.

·    Si ja estàs inscrit:
Podràs recollir el teu pitrall diumenge de 07:30 a 08:30 a la pista coberta annexa al poliesportiu Can Casablancas.

·    Per a les curses infantils:
Els pitralls s'han de recollir també des de les 07:30 fins a 30 minuts abans de la cursa

Campanya "Sabatilles solidàries"

Durant la celebració de la cursa, els i les assistents poden participar en aquesta campanya, que consisteix en donar sabatilles, samarretes o altres materials esportius que ja no es fan servir però que estan en bon estat per tal que les puguin utiltzar altres persones que viuen en altres països amb dificultats econòmiques. L'ONG beneficiària d'aquesta campanya serà Acció Solidària Vallès.