Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Èxit de participació en la 3a cursa de 10 km de Sant Quirze del Vallès "Memorial David Rovira"

L'esdeveniment esportiu va comptar amb gairebé 600 persones inscrites en la cursa llarga.


Èxit de participació en la 3a cursa de 10 km de Sant Quirze del Vallès "Memorial David Rovira"

El passat diumenge 9 de maig, Sant Quirze del Vallès va acollir la 3a cursa de 10 km “Memorial David Rovira”. L’esdeveniment esportiu, coorganitzat per l’Associació Esportiva Corredors.cat i l’Ajuntament de Sant Quirze, va aplegar a gairebé 600 participants en la cursa llarga vinguts d’arreu de Catalunya.
Els organitzadors van celebrar 4 curses. A les 9:00 hores van començar les curses de 10 km i 5 km simultàniament. A les 10:30 va iniciar-se la cursa de 800 metres adreçada a prebenjamins i benjamins. I, a les 10:45, va començar la cursa de 2,4 km adreçada a alevins, infantils i cadets. Les persones discapacitades també podien participar a qualsevol de les curses organitzades com en anteriors edicions.

El Complex Esportiu municipal de Can Casablanques va ser el punt de trobada, de sortida de les curses i el d’arribada. El guanyador masculí de la cursa de 10 km va ser Marc Otero de la Joventut Atlètica Sabadell, amb un temps de 34 minuts i 11 segons. La guanyadora femenina va ser Susanna Armengol de Corredors.cat, amb un temps de 44 minuts.

L’organització va valorar molt positivament la participació de la gent en aquest esdeveniment esportiu tenint en compte que diumenge se celebraven curses multitudinàries com la de Cardedeu o la de la Diagonal de Barcelona. Segons que va manifestar Juan Arias, membre de Corredors.cat, “la cursa de Sant Quirze té quelcom especial. Té tots els ingredients d’una cursa popular però amb una emotivitat afegida per l’homenatge que se li fa al David Rovira que es plasma en l’ambient en tot moment”.

Per a més informació sobre les classificacions, consulteu el web  www.corredors.cat/cursasantquirze.