Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'alumnat de Sant Quirze demostra el seu bon nivell de matemàtiques

L’alumne de l’IES Sant Quirze Alberto Gómez Montes rebrà el premi de les proves CANGUR 2010 de Matemàtiques.


L'alumnat de Sant Quirze demostra el seu bon nivell de matemàtiques

L’alumnat de Sant Quirze demostra el seu bon nivell de matemàtiques. Un grup escollit de 2n d’ESO de l’Institut d’Educació Secundària de Sant Quirze va participar a l’activitat “Problemes a l’esprint”, organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques. Es tractava de resoldre problemes matemàtics a gran velocitat i els alumnes de Sant Quirze, tot i no resultar guanyadors, van obtenir una molt bona classificació d’entre els 53 centres participants, arribant a resoldre tots els problemes plantejats.

D’altra banda, uns grups de 1r i 2n d’ESO van quedar seleccionats també a la segona fase del certamen de problemes “Fem Matemàtiques” organitzat  per l’ABEAM  (Associació de Barcelona per a l’Estudi i l’aprenentatge de les Matemàtiques) a on està adherit el departament de Matemàtiques de l’IES.

I, d’altra banda, el proper 18 de maig, l’alumne de l’IES Sant Quirze Alberto Gómez Montes rebrà el premi de les proves CANGUR 2010 de Matemàtiques, organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques. Assistirà a un acte a la Sala de Congressos  del Campus La Salle de la Universitat Ramon Llull, juntament amb la seva família, la direcció del centre i el professorat que ha col·laborat en la preparació de les proves CANGUR.

Aquest acte tindrà lloc a les 18 hores, sota la presidència de la Rectora de la Universitat Ramon Llull, Sra.  Esther Giménez-Salinas, i  comptarà amb la presència del conseller d’educació, Hble. Ernest Maragall, el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Il·lm. Sr. Salvador Giner, i el director general del Campus la Salle-URL, Gmà. Miquel Àngel Barrabeig.