Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Obertes les inscripcions al curs Gestió bàsica d'una associació

El curs, de tres sessions, és gratuït i s'hi poden inscriure fins a dues persones per entitat


Obertes les inscripcions al curs Gestió bàsica d'una associació

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha programat el curs de formació “Gestió Bàsica d’una Associació” adreçat a les entitats i associacions del municipi així com a col•lectius que estiguin interessats en crear una nova associació. El curs, programat des del Servei de Participació Ciutadana, té l'objectiu de desenvolupar accions per fomentar i donar suport al teixit associatiu del municipi així com enfortir i fer més eficaç i eficent la seva tasca.
El curs s’organitza en tres sessions on es treballaran bàsicament 4 continguts: els aspectes legals de les associacions, el pla de treball, els recursos econòmics i la comptabilitat. Les sessions tindran lloc els dies 8, 15 i 17 de juny de 19 a 22 h (excepte la sessió del dia 17 que finalitzarà a les 21 h) al Centre Cívic Can Feliu. El curs es gratuït i es poden inscriure fins a dos persones per entitat.
L’entitat que impartirà la formació és la Fundació CONFAC i col•labora la Diputació de Barcelona.
Les entitats interessades en realitzar la formació poden fer la seva inscripció fins el dia 3 de juny o bé presencialment a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (c/ Sentmenat, 5 tel. 93 721 68 82) o bé per e-mail a participacio@sanquirzevalles.cat enviant el formulari d’inscripció que podeu trobar en aquest enllaç.