Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Festival elPetit: Babes
  • 2023-11-19T10:00:00+01:00
  • 2023-11-19T13:00:00+01:00
  • Enguany torna a Sant Quirze del Vallès el Festival elPetit, el Festival Internacional d'Arts per a la primera infància (0-5 anys). El Festival elPetit construeix el temps i l’espai per obrir la porta a nous mons, presencials i virtuals, que despertin els sentits, les emocions i la imaginació dels nens i les nenes.
Infantil Teatre Espectacles Cultura

Festival elPetit: Babes

Enguany torna a Sant Quirze del Vallès el Festival elPetit, el Festival Internacional d'Arts per a la primera infància (0-5 anys). El Festival elPetit construeix el temps i l’espai per obrir la porta a nous mons, presencials i virtuals, que despertin els sentits, les emocions i la imaginació dels nens i les nenes.


Festival elPetit: Babes

BABES

Oreka TX (País Basc)

Cantar per a acollir i acollir per a cantar. Aquest és el nostre fil, un fil fràgil per a connectar lentament a les persones entre si. Mirar, escoltar, caminar, reunir, construir, en qualsevol moment i en qualsevol lloc, per a cuidar de qualsevol que vingui. I descansar sota un arbre per acabar el dia.

Thierry Biscary, cantant i percusionista basc-francès amb un llarg recorregut com a membre de bandes internacionals (Madonna, Kalakan, entre altres) s'uneix al txalapartaris Harkaitz Mtez. de San Vicente & Igor Otxoa en aquest primer espectacle per infants. I d'actuar en grans formats han volgut passar al format més íntim, i portar el seu acting, moviment, percussió i cant a aquestes persones que comencen la marxa en aquesta vida i estan forjant la seva personalitat.

 

Fitxa artística

Director artístic: Kristof Hiriart.

Va guiar, posada en escena i escenografia: Kristof Hiriart.

Veu, percussió, moviment: Thierry Biscary i Oreka TX (Harkaitz Mtez. de Sant Vicent & Igor Otxoa).

 

Edats recomanades: de 2 a 5 anys

Durada: 30 minuts.

Sessions: 10 i 12 h

Les entrades sortiran a la venda quan anunciïn el festival

Organitza: Festival elPetit i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL