Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L'Ajuntament rep material informàtic cedit per l'empresa ACS Recycling

L'empresa ha donat ordinadors que farà servir alumnat del Casal i del taller intergeneracional


L'Ajuntament rep material informàtic cedit per l'empresa ACS Recycling

L’empresa ACS Recycling ha cedit una sèrie de material informàtic a l’Ajuntament. Gràcies a un acord entre el servei de Promoció Econòmica i l’empresa, el passat divendres es va fer el lliurament d’ordinadors de diferent tipologia que, d’una altra manera, s’hagués enviat a destruir i ara esdevenen totalment funcionals.

De fet, ACS Recycling, ubicada al polígon Can Torras-Can Llobet, és una empresa de Serveis Mediambientals especialitzada en aquesta gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics.

La cessió a l’Ajuntament consisteix en vuit equips complerts (torre, teclat, ratolí i pantalla) que es destinaran als cursos d’informàtica de nivell inicial i bàsic que es desenvolupen al Casal Serra de Galliners, concretament per l’alumnat que farà la seva formació en línia, des de casa.
A aquest material s’hi afegeixen cinc ordinadors portàtils que els farà servir l’alumnat del Taller Intergeneracional de Robòtica i Lego.

La recollida es va fer a la mateixa empresa, de la mà del director, Cristóbal González, i el tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Economia Local, Àlex Brossa.

L’objectiu d’aquesta acció liderada ha estat donar suport a col·lectius que requereixen d’aquest material, en benefici de la comunitat i alhora gestionar residus elèctrics i electrònics de manera sostenible, seguint les directrius del Reial decret 110/2015. En definitiva, una forma de contribuir directament a la preservació del medi ambient i de contribuir a la reducció de l’impacte mediambiental i la contaminació.

fotos