Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fons Joan Vila-Puig

El fons personal de Joan Vila-Puig, pintor  local, conté documentació personal de l'artista com ara documents identificatius i personals, documentació sanitària, correspondència, factures de l'època i algunes notes biogràfiques.

Pel que fa a l'activitat professional, el fons compta amb documents relacionats amb les exposicions de l'artista com ara catàlegs, correspondència, reculls de premsa, així com la seva relació amb diferents entitats i associacions.

El fons també es composa per aquells documents relacionats amb els homenatges i premis rebuts per l'autor o per la vida social, com ara felicitacions, invitacions i programes.

Aquest fons es fa ressò del traspàs de Joan Vila-Puig. També trobem un petit fons de fotografies.

Ocupa 1 m. l.


Fons Relacionats

  • La Biblioteca Marcel Ayats és dipositària del fons de la biblioteca particular de l'il.lustre pintor. Llibres de tota mena però principalment relacionats amb l'art conformen la col·lecció ubicada en una sala habilitada per a la consulta del fons però també com a aula per estudi compartit. Trobareu més informació a l'enllaç següent: Fons Vila Puig de la Biblioteca Marcel Ayats
  • A l'Arxiu Històric de Sabadell es custodia un fons fotogràfic del pintor el qual agrupa 335 negatius i 426 positius. On destaquen fotografies d'àmbit familiar i paisatgístic.