Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SANT QUIRZE TÉ NOVA CANDIDATA

Míriam Casaramona encapçalarà una candidatura integradora

El passat dia 30 de maig es van celebrar les primàries per escollir el proper cap de llista de la candidatura que amb el nom de Junts per Catalunya Sant Quirze es presentarà a a les properes eleccions municipals del maig de 2019. Va ser una jornada molt especial i il·lusionant, a la que no van voler faltar ni els militants ni molts simpatitzats i amics de la candidatura, que fan fer que el local del Carrer
Vila-Puig quedés petit.
Míriam Casaramona va ser l’escollida i, en el seu parlament d'agraïments,
va explicar que:
"Sempre m'he definit com una quirzetenca de cap a peus, amb unes fondes arrels en la història del nostre poble. Senzillament, sóc una enamorada de Sant Quirze. Fa set anys vaig entrar a la política municipal, on he estat regidora al govern i a l'oposició, i ara he decidit fer un pas més enllà com a cap de llista. És un repte que em fa molta il·lusió i estic convençuda que amb un bon treball, compromès i constant, podem guanyar les properes eleccions municipals. La nostra candidatura de Junts per Catalunya SQV, serà inclusiva i integradora, sumant diferents sensibilitats amb l'objectiu de fer el millor amb i per a tota la gent de Sant Quirze".
També hi va haver un record especial per al legítim President Puigdemont, a l'exili, per als Consellers i Conselleres empresonades i a l'exili i per a tots els altres presos i exiliats polítics per la deriva autoritària de l'estat espanyol.
Per a tots ells, visca Catalunya lliure i visca Sant Quirze del Vallés!
 
Facebook: JuntsxCatSQV
Twitter: @JuntsxCatSQV
Correu: juntsxcatsqv@gmail.com