Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Fonts “TAMBÉ EXISTEIXEN”

La sensació de molts veïns i veïnes de Les Fonts és que la nostra alcaldessa els té en l’oblit i en la indiferència. És la mateixa sensació que va fer aparèixer a Terol aquella famosa frase de “TERUEL TAMBIEN EXISTE”.
Si bé és cert que la localització de Les Fonts dificulta la comunicació i les relacions amb el nucli de Sant Quirze, i que això provoca un distanciament amb l’activitat que s’hi desenvolupa, això no és motiu per a l’oblit constant que hi ha. Passejant per Les Fonts es pot veure la manca de manteniment d’alguns carrers i instal·lacions, cosa que demostra l’escàs interès de l’actual govern municipal per aquest barri.
L’anterior consistori va impulsar un consorci amb l’ajuntament de Terrassa per donar un bon servei en la recollida de brossa però en canvi, en els darrers anys, hi ha hagut queixes constants d’alguns veïns i veïnes pel deficient servei de recollida que provoca contenidors plens a vessar durant dies i dies.
També l’anterior consistori va potenciar el Centre Cívic de Torre Julià, perquè fos el centre dinamitzador de l’activitat social de les Fonts i d’altres serveis e instal·lacions orientades al ciutadà.
Entre els regidors de l’actual equip de govern del bipartit ERC-ICV no hi ha cap veí de Les Fonts, i no es va mes enllà de les pures qüestions administratives en la seva relació amb els veïns. Un clar exemple és la desaparició d’una popular zona de jocs infantils, de la que encara estem esperant que l’alcaldessa, que ho es també de Les Fonts, ens expliqui el perquè d’aquest fet i quina alternativa proposa. 
El compromís de JuntsxCAT SQV és treballar amb els veïns de Les Fonts per a junts redreçar la situació actual de deixadesa. Per no veure més carrers bruts perquè el servei de neteja no hagi passat durant molts dies. Per no tenir fanals poc adequats i que estan plens de cops. Perquè els fulletons de la Festa Major no arribin quan la festa ja hagi acabat. O per no veure les contínues fallades de l’enllumenat dels carrers.
I, per descomptat, per canviar el “LES FONTS TAMBIÉN EXISTE” , per un il·lusionant: “SOM SQV. SOM TAMBÉ LES FONTS!”. 
 
Facebook: JuntsxCatSQV
Twitter: @JuntsxCatSQV
Correu: juntsxcatsqv@gmail.com