Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gràcies pel vostre suport!

Junts x Catalunya - Sant Quirze

Des de la candidatura JuntsxCatalunya - Sant Quirze volem donar el nostre agraïment als 1.751 veïns i veïnes que ens heu donat suport amb el vostre vot en aquestes eleccions municipals.
 
Malgrat les injustificables campanyes de difamació que hem patit, i els atacs personals que ha rebut la nostra cap de llista, la ciutadania ha respost atorgant-nos el segon lloc en aquestes eleccions, fet que ens anima a continuar en la nostra línia de feina i més feina en positiu en favor de totes les persones i entitats de Sant Quirze i de Les Fonts. 
 
Ha estat una experiència molt enriquidora el rebre un creixent nombre de suports i adhesions durant la campanya, així com tot el treball col·lectiu de molts mesos per contrastar, concretar i difondre el nostre programa electoral, que a partir d'ara seguirem defensant com a primera força de l'oposició.
 
Volem fer esment especial també al resultat de les eleccions europees a Sant Quirze, amb la rotunda victòria de la candidatura de Junts per Catalunya - Lliures per Europa encapçalada pel nostre legítim MH president Carles Puigdemont, que al Parlament Europeu tindrà un excel·lent altaveu per a denunciar la repressió de l'estat espanyol contra el procés sobiranista democràtic català.   
 
Com no pot ser d'una altra manera, ens felicitem per l'increment de la participació i pel fet que Sant Quirze aparegui al mapa dels municipis amb clara majoria independentista.
 
Finalment, i com ja vam fer el mateix dia de les eleccions, felicitem també la resta de candidatures pels vots obtinguts i desitgem al grup de Junts per Sant Quirze-ERC que sàpiguen administrar la majoria absoluta obtinguda –en nombre de regidors- en favor de tota la ciutadania.
 
 
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com