Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornem de vacances: mateixos problemes, més arbres tallats i més tanques grogues

El nostre article per a l'Informem #SQVinfo del mes de setembre 2019

Es diu que als governs se'ls deixa 100 dies de gràcia, fins que es posen a lloc i s'organitzen. No hauria de ser el cas de Sant Quirze, on tenim un govern municipal que repeteix mandat, i amb majoria absoluta. Des del nostre grup municipal, però, seguim treballant per millorar el poble tot i les moltes traves amb les què ens trobem.

Perquè poca cosa se sap ja de la marató de promeses electorals de darrera hora d’aquest govern municipal, perquè les eleccions han quedat enrere. Obres promeses per a abans de l'inici d'aquest curs, com el nou paviment de la pista annexa del Pavelló, no s'han fet. Sols les protestes d'entitats esportives, en forma d'entrenaments a la mateixa plaça de l'Ajuntament, han forçat a que se'n faci l’inici de la licitació tot i que no se sap quan estaran les obres fetes. 

L’estiu també ens ha servit per comprovar l’abandó total de les instal·lacions de la piscina exterior municipal, però les eleccions ja havien passat... I hem vist com cada cop hi ha més arbres tallats, menys manteniment dels carrers i total abandonament de la senyalització viària a molts passos de vianants. I veiem com tornen a proliferar les tanques grogues (les nostrades tanques de “Sant Quirze de les valles”) allà on cal resoldre algun problema... però potser més endavant.

 Junts per Catalunya - Sant Quirze

 
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com