Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les nostres entitats esportives es mereixen un millor tracte per part del govern municipal

El nostre article per a l'Informem #SQVinfo del mes d'octubre 2019

 El mes de setembre ha estat força complicat per a les entitats i clubs esportius del nostre poble. Malgrat les moltes promeses electorals de darrera hora, en tornar de vacances es varen trobar amb les mateixes problemàtiques i de nou amb la sensació de manca total de recolzament. A tall d’exemple tenim el Club de Patinatge, que porta 4 anys rebent promeses incomplertes sobre l’arranjament del paviment de la pista annexa del Pavelló.

A la mesa de l’esport del mes de juliol, la Sra. Oliveras va assegurar que aquelles obres es farien durant el mes d’agost, però res de res, va arribar la Festa Major i el paviment seguia impracticable. 

El dia 3 de setembre, el Club de Patinatge es va haver de manifestar davant la porta de l’Ajuntament per demanar unes instal·lacions dignes  per la pràctica d’aquest esport. I aleshores sí, amb les patinadores encara entrenant a la plaça, va fer per fi acte de presència la regidora d’esports per anunciar la bona nova: que es presentaria la licitació per executar les obres del paviment.
 
¿Cal arribar a aquests extrems amb aquest govern municipal per aconseguir que es mogui alguna cosa? Per què només quan s’acumulen les queixes es comença a mirar de resoldre les mancances de les instal·lacions? 
 
Les nostres entitats esportives es mereixen un millor tracte per part d’aquest govern municipal. Són entitats molt arrelades, que mouen una gran part del nostre jovent, i que són portades per juntes directives molt implicades i a les que cal recolzar. Són clubs que fan una gran tasca educativa i de transmissió del valors de l’esport en equip als nostres joves, que són el nostre futur i que es mereixen una major atenció.
 
Junts per Catalunya - Sant Quirze
 
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com