Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal d’ERC ens regala un increment d’IBI del 4% per al 2020

El nostre article per al butlletí #SQVinfo - Informem de mes de desembre 2019

L’equip de govern municipal deu anar molt despistat, ja que s’han oblidat d’explicar el regal de Nadal per al 2020, que ens han fet a les famílies de Sant Quirze, en forma d’increment del 4% de l’IBI.

 
Així, si agafeu el butlletí municipal, “l’Informem”, del passat mes d’octubre, a la pàgina número 13 trobareu una infografia amb el títol “Principals modificacions de les ordenances fiscals 2020” on, en llegir el primer apartat sobre l’IBI, sorprèn veure que el govern municipal no considera una “principal modificació” que aquest impost s’incrementi en un 4% als veïns i veïnes de Sant Quirze. Se’ls deu haver passat aquest “detall”.
 
Per altra banda, hi diu que “s’introdueix” una bonificació per instal·lació d’energies renovables, però el cert és que aquesta ja existia i el que fa ara és augmentar de 3 a 5 anys el seu termini. Tampoc hi van prestar atenció.
 
Finalment, l’altra “modificació” a la que es fa referència és el “manteniment” de bonificacions a les famílies nombroses, però això ni és nou ni s’explica que només s’aplica a certs nivells baixos de renda familiar. 
 
En veure aquesta peculiar forma d’informar sobre el més destacat de les modificacions de l’IBI, ens preguntem si algú s’ha confós de poble a l’hora de redactar aquest comunicat, ja que altrament no hi trobem cap explicació, que no sigui que el govern municipal d’ERC ens amaga les seves actuacions que ens perjudiquen a totes i a tots.
 
Junts per Catalunya - Sant Quirze
  
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com