Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els fontins i les fontines mereixen més respecte de l’alcaldessa

El nostre article per al butlletí #SQVinfo - Informem de mes de gener 2020

En el darrer Ple, gràcies al vot de qualitat de l’alcaldessa i amb tota l’oposició en contra, es van aprovar les “actuacions prèvies a l'inici de l'expedient de segregació de les Fonts per agregació a Terrassa”.

El govern municipal d’ERC ha donat per fet que tots els fontins i fontines volen pertànyer a Terrassa, i així ho va acordar i informar en roda de premsa el 5 de desembre, sense cap informació ni consulta prèvies al veïnat de les Fonts, pel que ara tenim aquests més de 2.000 veïns i veïnes de Sant Quirze amb un gran malestar, perquè no se’ls ha escoltat ni tingut en consideració.
I si tot plegat s'hagués fet amb més sensibilitat? I si abans de tirar pel dret, s’hagués preguntat a la ciutadania de les Fonts per a donar-los l’oportunitat de decidir què volen? Des de Junts per Catalunya no poden deixar de preguntar-nos com pot una alcaldessa fer fora més de 2.000 ciutadans i ciutadanes del nostre municipi així?
Ella, que pertany a un partit que també demana un referèndum per a independitzar Catalunya, no pot plantejar una consulta perquè els fontins i les fontines decideixin per ells mateixos? I sobretot, no els pot oferir un model de ciutat amb oportunitats de futur, qualitat de vida i serveis per a les persones, en el qual es vulguin quedar i sentir-se’l seu?
En el Ple vam manifestar que calia que aquest procés comencés de nou amb el màxim consens i informació, acabant amb una consulta popular a tots els afectats. Però això ja no és possible. Un cop més el govern municipal ha començat la casa per la teulada i ha tirat pel dret, aplicant el rodet de la majoria absoluta. Els santquirzencs i les santquirzenques mereixem més respecte de l’alcaldessa.
 
Junts per Catalunya - Sant Quirze
 
 
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com