Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC ens augmenta l’IBI mentre l’any passat li van quedar diners al calaix

El nostre article per al butlletí #SQVinfo - Informem de mes de febrer 2020

Sabíeu que l’Ajuntament de Sant Quirze va tenir un romanent d’uns 750.000€ l’any 2019? Són diners recaptats via impostos, i que l’equip de govern d’ERC no va saber invertir per a millorar el municipi, de forma que se’ls van quedar al calaix. 

 
I sabíeu que, a la fi de l’exercici, com que no havien sabut què fer amb aquells diners, els van destinar a amortitzar deute, cosa que no li feia cap falta a l’Ajuntament? Mentre per una banda sobraven diners, per l’altra aprovaven una pujada de l’IBI del 4%!
 
Com s’entén que això hagi passat? Serà perquè hi ha regidors del govern que fa molts anys que no viuen a Sant Quirze, i no en coneixen les necessitats? 
 
Un altre govern amb més ambició per Sant Quirze, i més sensible amb la qualitat de vida dels què hi vivim, els hauria destinat, per donar uns exemples, a: 
- Pintar tots els passos de zebra, que ja no se sap si hi són o no per falta de manteniment
- Instal·lar plaques d’energia solar a tots els edificis municipals, per combatre l’emergència climàtica
- Implantar la teleassistència gratuïta per a tots els majors de 65 anys
 
I, mentrestant, la benzinera de l’estació segueix tancada i sense una nova adjudicació, cosa que minva els ingressos municipals en 50.000€ anuals del cànon que no s’ingressa.
 
Des de Junts per Catalunya - Sant Quirze seguirem denunciant la desídia i la manca de sensibilitat de l’alcaldessa i l’equip de govern d’ERC amb els problemes reals de la ciutadania. Els santquirzencs i les santquirzenques mereixem un govern municipal que, lluny d’acomodar-se en la majoria absoluta, es posi a treballar de veritat per donar progrés i oportunitats de futur a totes i a tots, visquin al barri que visquin, i votin el que votin. 
 
 
 
Junts per Catalunya - Sant Quirze
 
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com