Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple Municipal d'abril 2020 en 2 minuts

Us expliquem el més destacat del ple municipal d'aquest mes d'abril, el primer que s'ha hagut de fer de forma telemàtica

Per primera vegada a la història, per causa de l’estat d’alarma, el ple  de l’Ajuntament de Sant Quirze s’ha realitzat de forma telemàtica.  Primer de tot volem donar el nostre més sincer condol a les famílies que han patit la pèrdua d’un ésser estimat, i desitgem la ràpida recuperació de tothom qui estigui afectat per aquesta malaltia.  Així  mateix, volem agrair l’esforç i la gran tasca que estan fent a totes les persones que estan a primera línia d’aquest combat contra el maleït Covid-19 i que, d’una manera o una altra, estan ajudant a tots els veïns i veïnes de Sant Quirze del Vallès.  Hem votat a favor de:

 1. Modificacions de les Ordenances Fiscals, per adaptar el calendari fiscal a la situació de crisi sanitària. Hem demanat valorar una nova reformulació d’aquestes si la situació d’alarma s’allarga en el temps.  
 
2. Modificació pressupostària com a conseqüència de la situació d’emergència. Davant d’aquesta situació excepcional, demanem consens entre les diferents forces polítiques per trobar les millors eines.  
 
3. La sol·licitud dels estudis de Batxillerat artístic per el curs 20-21 a l’institut Sant Quirze. Creiem en l’educació i el futur dels nostres joves, i l’ampliació d’oferta és una necessitat.   
4. Ordenança municipal reguladora del sistema de tarificació social del transport públic municipal en autobús de Sabadell a Sant Quirze. Afegim que volem la mateixa prestació per a la gent gran i discapacitats dels veïns de Les Fonts, i de tots els veïns que es desplacin a l’Hospital de Terrassa.  
5. Premi Mussol 2020, volem donar l’enhorabona a Lourdes Garcia pel Premi Mussol i a l’escola d’adults L’Olivera pel Premi Mussolada, reconeixent  la gran feina que fan pel nostre poble.  
 
#joemquedoacasa #ensensortirem #joactuo  
Ens posem a disposició del municipi i del govern per tot allò en què es consideri que podem ajudar.  
 
Junts per Catalunya - Sant Quirze
 
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com