Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Abans i després del Covid-19. Un article que no hauríem volgut escriure mai.

El nostre article per al butlletí #SQVinfo - Informem de mes d'abril 2020 (no publicat en paper)

Primer de tot, volem donar el nostre més sentit condol a tots aquells veïns i veïnes que han patit la pèrdua d'un familiar o d’una persona amiga. Són moments difícils i complicats, que ens marcaran per a tota la vida. 

També volem expressar el nostre agraïment molt especial, a totes les veïnes i entitats que han estat donant-ho tot, desinteressadament, per ajudar als altres. La solidaritat s’exerceix amb aquest servei col·lectiu d’ajuda mútua.  
 
Gràcies també als treballadors municipals, als sanitaris, als policies, als serveis de neteja, als transportistes, als comerciants... i a tots els que han seguit treballant en els serveis essencials.
 
Molts parlen de tornar a la normalitat anterior, però creiem fermament que ja no hem de tornar a la mateixa normalitat que hi havia.
 
Ara hem de treballar, tant des del camp de la política com des de tota la societat, per un nou model d'atenció als nostres grans, i una major atenció cap als nostres infants i joves, per enfortir el nostre model sanitari, i per una economia més sostenible, per donar alguns exemples.
 
També demanem que s’homenatgi a totes les persones que han marxat de la manera que es mereixen, amb l'escalf i el reconeixement de tot el poble, i amb la creació d’un espai o memorial per al seu record.  Que quan el mirem puguem dir que també per a ells construirem un poble millor, un país millor i un món millor.
 
Us convidem, doncs, a ajudar-nos a construir un millor poble. No és ara l’hora dels retrets ni de les crítiques, però quan passi aquesta crisi sanitària haurem de treballar tots plegats per definir com serà el Sant Quirze del postconfinament, de les lliçons apreses i de totes les coses a millorar. 
 
 
Junts per Catalunya - Sant Quirze
 
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com