Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinc anys badant, i ara què?

El nostre article per al butlletí #SQVinfo - Informem de mes de juliol-agost 2020

Hem arribat a aquest estiu després de mesos de confinament, d’incertesa, de privació forçosa de drets que crèiem consolidats, i de preocupació per la salut dels nostres familiars i la nostra Gent Gran, i per les conseqüències econòmiques de la Covid-19. 

Lluny de poder-nos relaxar, estem assistint a un escenari complex, que ens recorda que el virus encara circula entre nosaltres i que caldrà seguir esmerçant esforços i recursos a fer-hi front sanitàriament, i sobretot en l’àmbit social. Ara es fan més evidents totes les oportunitats que s’han perdut al nostre municipi en aquests darrers anys de recuperació econòmica. No s’han fet les millores estructurals, viàries i d’equipaments que necessitem a Sant Quirze. S’ha badat. Molts altres municipis sí ho han fet, i ara es poden dedicar a cuidar de les persones, generant oportunitats de futur, progrés i benestar.
 
Haurem d’estar molt amatents a què l’equip de govern d’ERC, que porta manant des del 2015, no segueixi descuidant les necessitats reals dels nostres veïns i veïnes, ni les del nostre teixit associatiu. Cal exigir-los que inverteixin de veritat, no només de paraula, en el creixement social, cultural, educatiu, esportiu, comercial i empresarial que ens convé, si volem continuar disposant de la cohesió social, el benestar i les llibertats individuals i col·lectives a les quals tenim dret com a ciutadanes i ciutadans de Sant Quirze.
 
Des de Junts per Catalunya - Sant Quirze, volem reiterar-vos el nostre compromís amb totes i cadascuna de les persones del nostre poble, pensin el que pensin i votin a qui votin, per a escoltar-vos, compartir tots els vostres neguits, propostes i incerteses que ens feu arribar, però que ignoren i no volen sentir des dels despatxos del govern municipal d’ERC.
 
Junts per Catalunya – Sant Quirze del Vallès