Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

JA ÉS SETEMBRE: ENS HI POSEM, SENYORES I SENYORS D’ERC?

Setembre: comença un nou curs! Aquest any tot és diferent, estrany, però estem segurs que entre totes ens en sortirem! Volem tirar endavant, recuperar hàbits, sensacions… però tothom en té ganes?

Sembla que el Govern municipal d’ERC no en té. Només cal passejar pel poble per veure com està de descuidat, amb molts aspectes pendents d’arreglar, peticions ciutadanes desateses, elements per millorar…  No tenen ganes els nostres governants de tenir el poble com ens mereixem? Complir les promeses fetes al vilatans? Cert que la pandèmia ho va aturar tot, però ja no hi ha excuses. Cal reprendre la feina.
 
A Sant Quirze tot allò que afecta el nostre benestar, futur i progrés està “en estudi” (anem a pel màster, malgrat amb tants estudis no tenim clar que haguem aprovat res): estudiar la ubicació dels equipaments esportius, com i quan plantar els arbres tallats (hi ha una serradora mecànica pel poble que no para), què fem amb la Masia de Can Feliu, estudiar què fem amb l’ordenança municipal de circulació, què fem amb l’oci del jovent, on es poden ubicar les entitats, com millorem l’habitatge… I els fets?
 
Tenim massa assignatures en estudi, i d’aquí no passem. Ens hi posem ja senyores i senyors regidors d’ERC? Els ho preguntem en aquest marc perquè vostès estan desapareguts des de l’inici d’agost. Res. Ni informar-nos de les dades sanitàries al nostre municipi. Aquesta és la transparència de la que tanta bandera fan? Nosaltres no l’entenem així. Esperem que el no poder fer Plens presencials i la complexitat de tot plegat no l’estiguin aprofitant vostès per a tenir-nos desinformades i desateses. Recordin que han de governar per a tothom!
 
Junts per Catalunya – Sant Quirze del Vallès