Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal d’ERC tira pel dret, i torna a pujar l’IBI.

Junts per Catalunya - Sant Quirze ha votat en contra de la pujada dels impostos municipals per aquest proper 2021

En poc mes d’un any el govern municipal d’ERC ja ha incrementat dos cops la pressió fiscal a la nostra ciutadania, amb un augment del 5,80% de l’IBI.
Senyora alcaldessa, enhorabona!, vostè tindrà el trist honor d’haver convertit Sant Quirze en la capital dels impostos cars, un poble on cada cop és més car viure, i del que els nostres joves hauran d’acabar marxant.  
Per posar un exemple: fa 4 anys l’import anual mitjà de l’IBI d’un habitatge de Sant Quirze era d’uns 502€ i aquest proper 2021 acabarà sent de 552€. 
En lloc d’impostos de primera i serveis de tercera, en aquests temps difícils calen polítiques socials, una millor gestió municipal, i governar per a tothom, donant especial suport als més afectats econòmicament per la crisi, i segur que el que no calia era tornar a incrementar la pressió fiscal i asfixiar encara més a la ciutadania. 
Dediquin els recursos municipals a donar més suport a les famílies als comerços i les empreses més afectats per aquesta crisi.
Els demanem que no tornin a augmentar l’IBI a les famílies de Sant Quirze. Que siguin valents i escoltin el clam de la ciutadania. Que entenguin que la situació econòmica de l’ajuntament permet accedir a deute per mobilitzar més recursos i fer front a l’actual situació de crisi sanitària, social i econòmica.
Creiem que l’alcaldessa i el seu equip d’ERC han perdut la il·lusió. Creiem que viuen lluny de la realitat del poble i que els manquen idees i iniciatives innovadores. Creiem que no governen per a tothom i que practiquen el clientelisme ofegant-nos fiscalment, per poder donar quatre subvencions més, pensant més en les properes eleccions que en les properes generacions. 
Esperarem atents a veure on van a parar aquest diners de l’augment de l’IBI en el proper pressupost municipal.
 
 
JUNTS per Catalunya – Sant Quirze