Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Així no!, no es pot ser jutge i part, senyora alcaldessa!

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA
Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

De l’alcaldessa i del grup municipal d’ERC anem veient, cada cop més, que aquelles bones intencions manifestades fa força temps s’han anat oblidant des del moment en què van obtenir la majoria absoluta, que s’ha convertit en un rodet que cada cop respon menys a l’interès general de la població.

Un altre exemple d’aquesta deriva, per la qual l’alcaldessa torna a confondre l’ajuntament amb la seva pròpia persona, és el cas de la comissió que ha de definir la gestió de l’escola bressol municipal, de titularitat pública. En un cas així, tenint en compte que l’alcaldessa Elisabeth Oliveras és també propietària d’una escola bressol privada del nostre poble, la decència moral li hauria de recomanar mantenir-se al marge, potser fer un pas al costat, i delegar en altres persones la seva participació a la comissió. Doncs no!, malgrat que els regidors de Junts per Catalunya li hem demanat que es distanciés de la gestió de l’escola bressol municipal, per evitar el conflicte d’interès entre allò que és públic i els seus negocis privats, resulta que s’ha posat com a presidenta de la comissió!

Hi ha molts altres precedents, en aquest i altres municipis, on regidors i alcaldes sí han volgut mantenir-se al marge de deliberacions sobre temes que els podrien comportar conflictes d’interès, ni que fos a nivell estrictament ètic. No és tan difícil d’entendre que no es pot ser jutge i part!

Aquestes formes de fer del govern municipal d’ERC són clars símptomes que evidencien la pèrdua de la il·lusió d’una alcaldessa que ni escolta, ni delega, ni dialoga.

Des de Junts per Catalunya – Sant Quirze seguim treballant perquè l’ajuntament pugui tornar a ser un lloc on tothom s’hi senti representat i escoltat.

 

JUNTS per Catalunya – Sant Quirze