Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern de la Sra. Oliveras necessita millorar

A la meitat del mandat municipal, comença una nova cursa contrarellotge a “Can Oliveras” (allò que abans en dèiem l'ajuntament), amb un nou festival de promeses electorals, com des d’ERC a Sant Quirze ja ens tenen acostumats. 

L'aparell propagandístic municipal ja està a ple rendiment en "mode campanya", tots els missatges giren entorn de la lloança de la feina feta i les promeses que es van repetint com un mantra.

 
Però, ¿de veritat que no veuen com està el poble? Això passa quan ja no trepitgen els  carrers i quan alguns regidors del govern ja fa anys que no viuen al poble.  La realitat que pateix dia a dia la ciutadania, i el poble que ens presenta el govern Oliveras són com dos mons paral·lels, com si realment visquessin a Matrix.
 
S’omplen la boca d’accions pels JOVES, però el Pla de Joventut segueix prorrogat des de fa dos anys, mentre segueixen faltant equipaments adequats.
 
Parlen d'activitats per a la GENT GRAN, quan el Casal d'Avis segueix pràcticament inactiu, des de març del 2020, tot i que els seus usuaris ja estan vacunats, sense importar-los que aquest abandó afecti molt negativament la seva qualitat de vida.
 
S'afanyen a felicitar els èxits dels CLUBS ESPORTIUS, però porten més de sis anys prometent i tornant a prometre un nou poliesportiu.
 
Prometen una nova GATERA MUNICIPAL, mentre seguim amb una setantena de gats en condicions molt precàries, tot i que en la seva retòrica van d’animalistes. També van d’ecologistes, però han tallat i no replantat més de 700 arbres urbans.
 
El resultat és tristament evident, un poble deixat, on creix la sensació d'inseguretat, tot i que no han parat d’apujar-nos dos anys seguits l'IBI i l'IAE.
 
Des de Junts per Catalunya - Sant Quirze seguim treballant per un poble digne, segur i cuidat!
 
 
JUNTS per Catalunya – Sant Quirze