Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un altre pressupost municipal sense ambició

Es governa sense projecte, ocupats en fer d'oposició de l'oposició

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA
Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Aquest passat desembre, l’equip de govern de Sant Quirze ha aprovat el seu setè pressupost, i ho ha fet únicament amb els vots de la seva majoria absoluta, sense el suport de cap altre grup del consistori.

Continuem veient projectes promesos fa més de 7 anys, com el complex esportiu o el nou pavelló que, al pas que anem, trigarem uns quants mandats a veure’l construït per a la poca despesa i energia que hi inverteixen, ja que estan ocupats fent d’oposició de l’oposició.
 
En aquests pressupostos no hi ha un projecte clar, no hi hem trobat inversió en els serveis bàsics que els veïns i les veïnes necessitem, com bons equipaments, més neteja i major seguretat als nostres carrers. Tampoc un millor manteniment de la via pública ni millores en l’enllumenat. 
 
L’any 2022 hauria de ser un any de recuperació en tots els àmbits (econòmic, social, sanitari, solidari...), però a Sant Quirze el pressupost municipal decreix (800.000 euros menys!), fet que evidencia la manca d’ambició de l’actual projecte municipal, mentre es creen noves taxes i s’hipoteca el futur del municipi amb més despesa estructural i de personal.
 
No es prioritza oferir els millors serveis a la ciutadania per tenir un poble amb benestar i qualitat de vida, i ens trobem amb un municipi que avui dia està més deixat, brut i insegur.
 
Amb aquest panorama, el 2022 serà l’any de la recuperació a gairebé tot arreu, menys a Sant Quirze. Sortosament, tenim un gran poble que és capaç d’aguantar i sobreviure fins i tot a un mal govern. Des de la nostra oposició constructiva continuarem presentant mocions i propostes per tal d’engegar aquesta recuperació i acabar tenint el municipi que ens mereixem.
 
JUNTS per Catalunya – Sant Quirze