Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze necessita un pressupost amb més ambició

Sant Quirze necessita un nou govern

Aquest mes de novembre, ERC ha aprovat el pressupost municipal 2022, gràcies a la majoria absoluta, sense acceptar aportacions i amb els vots en contra de tota l’oposició.
Es tracta d’un pressupost que no atén les necessitats reals de la ciutadania, i les persones de Sant Quirze ens en mereixem un de millor, ambiciós i que denoti il·lusió i ganes de millorar la vida de tothom.
Sant Quirze es mereix un pressupost responsable amb les despeses, perquè les paguem entre totes, i no veiem adequat que l’Equip de Govern augmenti en més d’un 20% el nombre de persones treballadores al consistori.
El poble necessita un pressupost que tingui cura d’un dels seus grans motors, com és la seva capacitat de creació, i no podem abandonar parcs empresarials i teixit econòmic, com s’està fent actualment.
Demanem un pressupost que cuidi més els nostres espais públics, aquells que ens haurien de generar major qualitat de vida a través de la neteja, la seguretat, l’asfaltatge, el manteniment de places i jardins i la recollida d’escombraries, entre altres prioritats.
Les veïnes i els veïns requerim un pressupost que ofereixi equipaments a l’alçada de les necessitats de les entitats i la ciutadania, i que contempli un nou pla de joventut que doni resposta a les peticions de les santquirzenques i els santquirzencs més joves, que ni tan sols tenen un espai on poder-se reunir.
En definitiva, Sant Quirze necessita un nou govern amb projectes concrets, més ambició, agosarat, innovador, proactiu amb el poble i la ciutadania, i que tingui com a prioritat els santquirzencs i les santquirzenques, com el que plantegem des de Junts per Catalunya. Amb vosaltres, ho farem possible.
 
Salut i molt bones festes de Nadal!
 
 JUNTS per Catalunya – Sant Quirze