Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els pedaços del govern d’ERC i de l’alcaldessa

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA
Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

 Ja fa massa temps que l’espai públic de Sant Quirze... diguem-ho suau, deixa molt a desitjar. D’una part hi ha els desperfectes que no s’arreglen o que triguen molt a arranjar-se, tot i la sensació de decadència, desordre i poca neteja que generen, amb la conseqüent pèrdua de comoditat i qualitat de vida dels que hi hem de conviure i el poc exemple i motivació per a mantenir-ho net i endreçat.

 
Però a banda, cada vegada són més les santquirzenques i els santquirzencs que es queixen, carregats de raó, que el manteniment del nostre poble no serveix per arreglar i corregir definitivament els problemes habituals de desgast, deteriorament i descomposició de l’asfalt, la pintura i els elements del nostre entorn urbà.  Així, cada vegada s’arreglen els mateixos punts, els mateixos forats, i es pinta on ja s’havia pintat no fa gaire, i fa anys que veiem que alguns espais sempre es fan malbé al mateix punt.
 
I ens pregunten, per què passa això? I la resposta és que, malauradament, l’equip de govern d’ERC i la Sra. Oliveras pràcticament només fan pedaços, en lloc d’invertir més diners en reparacions de major qualitat, estudiar bé el que cal i vetllar per tal que duri més temps. No cal ser enginyer per saber que en molts punts les causes del deteriorament són el pas dels camions, la climatologia, l’elevat nombre de vehicles, en definitiva, si volguessin, només els caldria escoltar les demandes i informacions de la ciutadania, per tal de tenir com cal els nostres carrers, places i voreres. 
 
Amb els impostos que paguem i el potencial que tenim com a població, ens mereixem alguna cosa millor que un govern de pedaços. Ens ajudes a fer el canvi que Sant Quirze necessita?
 
JUNTS per Catalunya – Sant Quirze