Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SENSE CAP ORDRE, AIXÍ VA TIRANT AQUEST GOVERN MUNICIPAL

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA
Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Fa dies, quan corria per les xarxes l’anunci de l’obertura d’una sala d’oci nocturn al nostre poble, des del nostre grup municipal ens vam adreçar per escrit al govern municipal demanant explicacions, per saber si s’havia autoritzat una nova discoteca a tocar del nucli urbà.

 

Des del govern municipal d’ERC, com és habitual, se’ns va donar respostes evasives del tipus “ens ho estem mirant” o “ho estem estudiant”... Quinze dies més tard, el local està funcionant i, pel que veiem a les xarxes, si bé no es fa dir discoteca, en fa tota la pinta.

 

I, mentrestant, la manca d’oferta municipal d’oci saludable per als nostres joves els aboca a marxar del poble, a fer “botellades”, o a acabar en aquella altra discoteca conflictiva que tots sabem.

 

El problema no és que hi hagi un nou “cafè-teatre” al poble que “sembla una discoteca”, el problema és que al govern municipal li hagin “colat aquest gol” usant una llicència en desús d’uns antics usuaris d’aquell local. El problema, doncs, és la desídia que permet que això passi, quan des d’alcaldia podrien haver fet alguna cosa per intentar aturar-ho.

 

Ha tornat a passar, i ja genera problemes de convivència. Han permès que aparegui un problema que ara requerirà de més recursos públics en forma de presència policial, controls d’alcoholèmia i neteja de carrers.

 

Mentrestant el govern municipal va tirant, set anys ja, aliè als problemes de la ciutadania, i amb una única prioritat: que els mitjans de comunicació municipal mostrin la imatge d’un poble idíl·lic.

 

Des de Junts per Catalunya Sant Quirze reclamem el dret dels veïns i veïnes de tot el poble a sentir-se segurs i protegits, ja que tots paguen els seus impostos però molts se senten desemparats pel govern municipal. I reclamem per als nostres fills i filles més opcions de lleure que les borratxeres al carrer.

 

JUNTS per Catalunya – Sant Quirze

 
Segueix-nos a:
 
T'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com