Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Curses il·legals a Sant Quirze"

Aquest és el títol que va escollir una veïna de Sant Quirze per elaborar una carta

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA
Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Aquest és el títol que va escollir una veïna de Sant Quirze per elaborar una carta als diaris en què denunciava, amb tota la raó del món, les curses de cotxes que tenen lloc cada setmana al polígon del BMC del nostre municipi. La situació, que actualment és insostenible, va començar amb unes inofensives trobades de persones, que els caps de setmana es reunien als voltants del polígon per escoltar música i fer petar la xerrada. Malauradament, aquestes reunions s’han convertit en festes i carreres il·legals de cotxes que amenacen la seguretat de Sant Quirze i suposen un greuge per a les empreses que tenen les seves seus al polígon, i que pels matins s’han de topar amb llaunes de cervesa, ampolles trencades i altres deixalles, fruit de les nits apassionades de persones que veuen en el nostre poble l’espai perfecte per donar ales a la seva passió automobilística i a la seva afició als licors, davant l’immobilisme de l’Equip de Govern.

 

A la Junta de Seguretat de principis d’estiu ja va quedar clar que aquest polígon és una zona d’alta sinistralitat i, malgrat això, aquest consistori continua permetent que tanta gent de la nostra comarca es concentri en aquesta zona per combinar alcohol i carreres de cotxes, una barreja d’elements que tard o d’hora no acabarà bé. Des de Junts per Catalunya ens preguntem si és necessari que haguem d’arribar a lamentar un nou accident per prendre més mesures. Les queixes del veïnat són constants, hi ha empreses que han demanat més intervenció de la Policia i la instal·lació més ressalts als carrers d’aquest polígon -com sí es fa obsessivament al centre del poble- per impedir les curses, i la resposta sempre és la mateixa: “que s’està estudiant”.

 

Senyora alcaldessa, deixi d’estudiar i prengui mesures efectives, perquè el nostre municipi no es mereix tanta impunitat.

 

 

JUNTS per Catalunya – Sant Quirze

 
Segueix-nos a:
 
 
Nosaltres sí t'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com