Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nostres joves, el futur de Sant Quirze

Fa unes poques setmanes, vàrem fer una nova trobada amb un grup divers de joves del poble per tal d’escoltar-los i parlar de Sant Quirze

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA
Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Fa unes poques setmanes, vàrem fer una nova trobada amb un grup divers de joves del poble per tal d’escoltar-los i parlar de Sant Quirze. Volíem saber com veuen l’estat de l'esport, del lleure, de l'accés a l'habitatge, de l'educació, fins i tot de com veuen els canvis del món laboral.  

Aquest és un dels avantatges de tenir fills joves, que et dona més accés a fer una trobada amb més joves, per poder escoltar-los i debatre sobre el seu futur.  Malgrat l'estereotip que diu que els joves "no tenen interès per res", sabem que això és el que moltes vegades ells ens volen fer creure, tot i no ser cert.

I sempre anem a parar al mateix lloc:

No entenen perquè les instal·lacions esportives segueixen tan degradades, tot i les contínues queixes i manifestacions de les diferents entitats esportives.

No entenen perquè a Sant Quirze no tenim un Casal de Joves on es puguin reunir per xerrar, fer conferències, per pintar o per fer una partida de qualsevol joc. Un lloc que sigui dels joves i pels joves.

No entenen perquè, després de tants anys de govern absolut d’ERC, al poble no han treballat pel canvi que els han anat prometent cada campanya electoral. Perquè passen els anys i tot el que es podria haver fet segueix “en fase d'estudi”.

Els nostres joves no veuen futur dins del nostre poble, molts d’ells pensen en marxar o ja han marxat, també per culpa d’uns preus de l’habitatge inaccessible al poble, mentre s’han incomplert les promeses d’habitatge municipal per a joves.

 

Des de Junts per Catalunya SQV creiem que cal invertir en un espai de referència per al nostre jovent, en més i millors equipaments esportius que donin sortida a la nostra pedrera d’esportistes locals, en habitatge per als nostres joves, i en crear oportunitats treballant amb la UAB i amb les empreses de Sant Quirze.

 

 

JUNTS per Catalunya – Sant Quirze

 
Segueix-nos a:
 
 
Nosaltres sí t'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com