Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Plantar la llavor del canvi que ens mereixem a Sant Quirze

El nostre projecte té tres potes ben sòlides per aconseguir que el nostre poble assoleixi els horitzons de benestar, civisme, progrés i qualitat de vida

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA
Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

Les persones que tenim la sort d’haver pogut escollir Sant Quirze per fer-hi realitat el nostre projecte de vida, educar-hi els infants i tenir cura de les nostres persones grans, ens mereixem un ajuntament que ens escolti i que ens tingui a nosaltres com a prioritat.

Des de Junts per Catalunya creiem que el canvi per millorar és possible i, per tot això, ens comprometem a treballar incansablement per fer de Sant Quirze un referent de la qualitat de vida i de les oportunitats de futur. Un municipi de i per a les famílies, net, segur i endreçat, on es valori als comerços i a les empreses, com a creadors de riquesa i d’ocupació.

El nostre projecte té tres potes ben sòlides per aconseguir que el nostre poble assoleixi els horitzons de benestar, civisme, progrés i qualitat de vida fins ara mai vistos:

En primer lloc, apostem per construir una ciutat esportiva, ambiciosa, amb els millors equipaments per als nostres esportistes i també per a la nostra ciutadania.

La segona transformació que durem a terme servirà per revertir la inseguretat que hi ha a Sant Quirze, ja que tenim clar que sense sensació de seguretat no hi pot haver qualitat de vida. Proposem fer un pla de seguretat que impliqui més policies al carrer, una policia de proximitat al servei de la ciutadania.

En tercer lloc, hem de facilitar la vida del nostre comerç local i de les nostres empreses, aquest teixit econòmic que arrisca el seu patrimoni per crear riquesa i ocupació i que dedica les seves energies i esforços diaris al nostre poble. Tenim clar que el comerç és vida i que l’ajuntament hauria de ser l’eina facilitadora de la seva activitat.

Per tot això, us convidem a que ens acompanyeu a plantar la llavor del canvi que ens mereixem les santquirzenques i els santquirzencs.

 

JUNTS per Catalunya – Sant Quirze

 
Segueix-nos a:
 
Nosaltres sí que t'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com o al 656 78 94 46