Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern de la Sra. Oliveras fa aigües per tot arreu

Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA
Grup Municipal JUNTS PER CATALUNYA

L’actual Govern municipal de Sant Quirze ha apostat per la gestió directa de l’aigua i va crear a finals del 2022 la Societat Municipal SQVAigua. En 56 dies de funcionament, hem tingut 19 avaries i, si bé no podem qüestionar la decisió legítimament aprovada de crear aquesta societat, sí que volem fer una reflexió sobre el que ha fallat i ha repercutit significativament en la qualitat de vida de la ciutadania, després de dos mesos amb fuites i talls d’aigua constants.

 

Des de Junts per Catalunya coincidim en la vital importància de la gestió de l’aigua com un bé d’especial protecció, però no estem d’acord que la millor manera hagi de ser una gestió directa, i menys tal i com s’ha dut a terme el canvi: a corre-cuita, sobre la marxa, i amb múltiples contractacions en funció de les necessitats que s’han anat descobrint. Així ho hem manifestat en les reunions del Consell de la Societat i en els Plens municipals en que hem tingut ocasió de manifestar-nos.

 

Pensem que es podria haver fet una nova bona concessió però fent-ne un seguiment acurat, exigent i amatent durant la concessió, cosa fins ara inexistent. Ja hi ha hagut una gran deixadesa municipal en el seguiment de l’anterior concessionària, i ara la història s’ha tornat a repetir, i el municipi segueix arrossegant una manca d’inversió́ en infraestructures bàsiques que no se soluciona amb la creació d’una societat municipal.

 

Tenint en compte que l’equip de govern sabia perfectament quan acabava la concessió, es podria haver fet el traspàs a la gestió directa d’una forma més curosa i més tranquil·la, i no a corre-cuita, com ens tenen acostumats. Una vegada més, Sra. Oliveras, ens ha demostrat que aquest govern municipal fa aigües per tot arreu.

 

JUNTS per Catalunya – Sant Quirze

 
Segueix-nos a:
 
Nosaltres sí que t'escoltem, contacta'ns per correu: juntspercatsqv@gmail.com o al 656 78 94 46